A bálkirálynő új ruhája

A bálkirálynő új ruhája

Vízkereszttel megérkezett a farsang, a bálok és jelmezes mulatságok időszaka. Az INFINITY alkalmi ruha kollekciójából minden rendezvényre találsz megfelelőt, legyen az koktélparti vagy operabál.

Az eleganciához nem kell csipke

Sokáig a báli ruhák a tornűrről, hatalmas fodrokról, csipke rátétekről szóltak. Ezekben gyakran mozogni sem volt egyszerű, hogy miként tudtak bennük táncolni, ez máig rejtély. A huszadik században azonban megjelentek azok a nők, akik a túlzó díszítések helyett a letisztult, elegáns és mégis látványos összeállításokat keresték, nekik készülnek az INFINITY alkalmi ruhák. Ezek a darabok hét méter anyagot tartalmaznak, hogy esésük kifogástalan legyen, a végleges formát pedig a viselő alakítja ki, hiszen rengeteg megkötési módjából fakadóan minden alkatra meg lehet találni az ideális megoldást. Ha bizonytalan vagy abban, mi áll neked a legjobban, lapozd fel ezt a cikkünket: https://www.infinity.hu/blog/neked-melyik-all-a-legjobban/

Színek kavalkádja

Ma már rengeteg színben rendelkezésre áll az INFINITY alkalmi ruha. Fényes vagy matt? Világos vagy sötét? Minden igényt ki tudnak elégíteni. A választás előtt azonban érdemes néhány szempontot figyelembe venni.

Az INFINITY alkalmi ruha egyik nagy előnye, hogy variálhatósága és időtlen eleganciája miatt többször is viselhető. Ha most veszel egyet, hogy bálba menj, vedd figyelembe, hogy a nyári esküvőkön is jó szolgálatot tehet. Esküvőkön a fekete, a fehér és a piros tiltott színek, így ha tudod, hogy 2020 az esküvők éve Nálad, akkor válassz az idén egyébként is nagyon divatos fagyi színek közül. Így nem lesz gond, ha újra viselni szeretnéd a hosszú ruhádat. A megfelelő szín kiválasztásában igyekeztünk segíteni, ebben a cikkben: https://www.infinity.hu/blog/szintipusok-es-evszakok/

Mivel viseld

Az INFINITY alkalmi ruha nem egy téli darab, de remekül lehet variálni olyan kiegészítőkkel, amelyek alkalmassá teszik arra, hogy az év eleji bálokba libbenj be vele. A táncparketten mindig meleg van, így a zenés bulikra nem kell más, csak  a csodás alakod és a rásimuló INFINITY alkalmi ruha. De ha színházi előadás vagy beszédek előzik meg a mulatságot, akkor érdemes egy stólát is beszerezni. Ha monokróm megjelenésre vágysz, akkor ruhád kiválasztása után, kérd hozzá a saját anyagából készült stólánkat is. Ez jól használható, praktikus és csinos kiegészítője lesz INFINITY ruhádnak. Ha inkább valami színt vinnél az estébe, akkor arra is van lehetőséged, hogy több, eltérő színű stólát kérj vagy olyan ékszerekkel és táskával viseld darabjainkat, amelyek színesebbé teszik megjelenésedet.

Koktél vagy estély?

Egyre többször található a rendezvények meghívóin dress code. Ez nagyon hasznos információ, hiszen nem kell találgatni, hogy mi a megfelelő viselet, a szervezők megkímélnek a töprengéstől. Mi pedig abban nyújtunk segítséget melyik elvárásnak melyik INFINITY alkalmi ruha felel meg.

“White tie” – ha ez olvasható a meghívón, akkor adni kell a formalitásra, csakis a nagyestélyi a megfelelő viselet, válassz a hosszú ruháink közül, bátran használd akár a fényes anyagokat is (arany és ezüst színű ruhát is találsz kínálatunkban).

“Black tie” – kevésbé formális, de az INFINITY alkalmi ruha hosszú verziója lesz ide is a megfelelő, az ékszerek és kiegészítők lehetnek visszafogottabbak

Evening dress (semi formal) – Magyarországon a koktél ruha a legjobb megoldás, ha ezt a kifejezést látod a meghívón, szerencsére az INFINITY alkalmi ruha rövidebb verzióban is rendelkezésre áll.

Plusz tippjeink

Hamupipőke szabály: ha az esemény este 6 után kezdődik, akkor a szabályokat vedd szigorúbban és törekedj az elegáns(abb) viseletre.

Tilos a térd: a hagyományos, előkelő megjelenést megkívánó alkalmakra kizárólag a térdet takaró ruhában illik érkezni, akkor is ha a koktélruha megfelelő viselet. Szerencsére az INFINITY alkalmi ruha minden esetben a tulajdonosra készül, így a szoknyarész hosszát úgy állítjuk be, hogy az a legtökéletesebb legyen, mert az sem mindegy hogy honnan szeretnéd indítani a ruha alsó részét: mell alól/deréktől vagy akár csípőtől.

Megosztás

Kezd el írni, majd nyomd meg az Enter billentyűt

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Tudd meg első kézből legjobb akcióinkat, vedd igénybe kizárólagos kedvezményeinket!