A legszebb koszorúslányok titka

A legszebb koszorúslányok titka

Van olyan koszorúslány ruha, ami jól áll minden barátnődnek és még a hat éves unokahúgod is viselheti? Mielőtt kapásból rávágnád, hogy nincs, nézd meg az INFINITY ruhák különféle megkötési módjait! Ezek között ugyanis minden testalkatra és életkorra megtalálható az ideális megoldás, lehet a koszorúslányok között magas és alacsony, telt és extra vékony egyaránt, az INFINITY ruhában csodásan fognak festeni mindannyian. 

3-99 éves korig

Nemrég láttam egy képsorozatot, ami arról szólt, hogy egy amerikai lány a nagymamáit is felkérte és beöltöztette koszorúslánynak az esküvőjén. Egyfelől nagyon megható volt a ragaszkodása és a nagyik is nagyon helyesek voltak, de másfelől kicsit furán festettek a 80 pluszos hölgyek a világoskék koszorúslány ruhában a huszonévesek között. Talán jobban érezték volna magukat, ha egy kényelmesebb és a korukhoz (is) illő INFINITY ruhát viselnek!

A megjelenés mellett a kényelem is lényeges szempont, ha egész nap viselnünk kell egy ruhát, főleg ha táncolni is szeretnénk benne, nem mindegy milyen anyagú és mennyire alkalmazkodik a testünk vonalához. A komfortosság érzése még inkább kell a gyerekeknek, akik nagyon cukik ugyan a felnőttes ruhákban,, de hamar megunják, hogy csak üldögéljenek, ezért érdemes olyan csinos, de a mozgást nem akadályozó darabokat választani nekik, amelyeket szeretni fognak. 

Mi azt mondjuk az INFINITY ruha a megoldás minden korosztály számára, hiszen a gyerek rucikban a kislányok bájosak és futni is tudnak, a felnőtt darabokból pedig egy konzervatívabb megkötési móddal és egy stólával decens estélyi válik, amit bármelyik idős hölgy szívesen visel.

Nem kötelező a rózsaszín

Sok vita, sőt néha sértődésig menő veszekedés alapja a koszorúslány ruha kiválasztása. Gyakran már a színnél elakadnak az érintettek. A menyasszony elképzelése és a felkért koszorúslányok választása nem mindig esik egybe. 

Érthető, hogy nehéz olyan árnyalatot találni, ami a kreol bőrű unokatestvérnek és a hamvas szőke barátnőnek is jól áll. Ezért mi azt javasoljuk, hogy nézzétek végig az INFINITY ruha színpalettáját és válasszatok bátran komplementer színeket vagy egy-két árnyalat különbséggel ruhákat. Csodásan fognak kinézni együtt, hiszen az INFINITY ruha stílusa egységessé teszi a megjelenést, annak ellenére, hogy színben és megkötési módban eltérő koszorúslány ruhákat viselnek a hölgykoszorú tagjai.

Gordiuszi ruha

Az INFINITY ruha tehát nemcsak az egységes és mégis egyedi megjelenés lehetőségét kínálja a koszorúslányoknak, minden korosztályban, hanem lerövidíti a vitákat és megelőzi a konfliktusokat a választás során. Valljuk be ezekből egy esküvő megszerzése és lebonyolítása során épp elég akad, így mindig öröm, ha sikerül valahol megszüntetni egy gócpontot. 

Ami még fontos érv lehet az INFINITY ruhák, mint koszorúslány ruha mellett, hogy bár tökéletes koszorúslány ruha, később legalább ennyire remek lesz estélyinek  vagy akár vagy a nyaralás legszebb esti sétáinak viselete.

 Szóval nem arról van szó, hogy megveszed, viseled az esküvőn és utána a szekrényben marad. Remekül ki lehet használni, akár más és más megkötési módokkal vagy eltérő ékszerekkel, kiegészítőkkel, különböző alkalmakon. 

Megosztás

Kezd el írni, majd nyomd meg az Enter billentyűt

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Tudd meg első kézből legjobb akcióinkat, vedd igénybe kizárólagos kedvezményeinket!