A Te INFINITY ruhád

A Te INFINITY ruhád

Minden nő arra vágyik, hogy amikor az oltár elé lép élete szerelmével, akkor megjelenése pazar és egyedi legyen. Ehhez ismernie kell saját adottságait, alkatát, színtípusát és meg kell találnia azokat a kiegészítőket, amelyek kiemelik szépségét. Az INFINITY ruhákkal mindez könnyen megvalósítható.

Tüllszoknyát minden királylánynak

A tüll sokáig a balerinák sajátja volt, de az elmúlt években egyre nagyobb szerepet követel magának ez a látványos anyag a modern nők ruhatárában. Az alkalmi daraboknál ma már vetekszik népszerűsége a csipkéjével, és a menyasszonyi ruhák alsószoknyáin is helyet követelt magának. Az INFINITY ruhádat is kérheted tüllel, ez még különlegesebbé teszi a menyasszonyi ruhát. Pöttyös vagy egyszínű réteget is választhatsz, attól függően mennyire klasszikus vagy épp pajkos lesz a külsőd az esküvődön!

A klasszikus csipke

Ez az az anyag, amely már évszázadok óta a női ruhák dísze és volt idő, amikor enélkül nem készülhetett menyasszonyi ruha. Mindenhez illik, mondják rajongói. Hogy ez igaz-e, nem tudjuk, de az biztos, hogy az INFINITY ruhákhoz remekül passzol. A felsőrészt adó két dupla rétegű sálra illesztett csipkebetétek feldobják a ruhát és mindig vonzani fogják a tekintetet. Ha kiemelni szeretnéd idomaidat, akkor érdemes bevetni ezt is, az INFINITY ruha így még inkább személyre szabott és egyedi lesz, ami fontos szempont egy menyasszonynál.

Fő a biztonság

Ha pontosan követi valaki a megkötési útmutatót, s kellőképpen szorosan köti meg a ruhát, akkor egészen biztos, hogy nem fordul elő “villantási baleset”. A nagyobb keblekkel megáldott hölgyek többsége azonban szeret biztosra menni, főleg az esküvőjén. Hogy ne kelljen különleges fehérneműk után kutatni, de komfortos legyen az INFINITY ruha, ezért árnyalatában megegyező vagyis ekrü, fehér vagy törtfehér (vagy bármely más színben, hiszen kért már menyasszony bézs vagy rózsaszín színű ruhát tőlünk) színben csőtopot tudunk készíteni.

Hűvös estékre

Sokan esküsznek a bundára, ha őszi vagy téli esküvőről van szó, de mi a vállkendőket jobban kedveljük. Éppen ezért az INFINITY ruhákhoz saját anyagukból készítünk stólát, ami tökéletes kiegészítője lehet bármely színű INFINITY ruhának. A stóla, szemben a kis kabáttal, nem fedik el az INFINITY ruhák sajátosságát, a légies könnyedséget, ugyanakkor megóvja a fedetlen vállakat és hátat a hűvösebb estéken. És jó szolgálatot tehet a templomi esküvőkön, ahol a hátat és a vállat takarni ildomos.

Van más ötleted?

Az INFINITY ruha legfőbb erénye az egyediség, mert ez szerintünk minden menyasszonynak jár. Mi minden arának elkészítjük a rá szabott ruhát, akár a fenti kiegészítőkkel együtt. Mindemellett minden ötletet igyekszünk megvalósítani. Így született meg az egyik első elől rövid, hátul hosszú INFINITY ruha is. Egy menyasszonynak ez volt a szíve vágya, mi nem mondtunk nemet! Azóta így is kérheti bárki a ruháját, ha szeretné formás lábait hangsúlyozni a nagy napján.

Örökre a tiéd

A házasságok mellett az INFINITY ruhák is örökre szólnak. A ruhát viselheted a polgári szertartáson és utána, akár, a mostani helyzetre való tekintettel, hónapokkal később a templomi ceremónián és persze a lakodalomban is. Minden helyzetben tökéletes és szemben a drágább, kölcsönzött darabokkal, a tiéd marad. Megmutathatod a lányodnak, sőt akár viselheti is! Apropó, gyermekek! Sok menyasszony kérdezi, hogy viselhető-e pocakkal, kismamaként az INFINITY ruha. Természetesen ezt is megoldjuk, kismamáknak elől ívben hosszabbra szabjuk, hogy az alja egyenes maradjon. Ez utólag egy ügyes varrónő segítségével módosítható. Minden helyzetben a legjobb, legköltségkímélőbb és legeredetibb menyasszonyi ruha az INFINITY ruha, ebben egészen biztosak vagyunk!

Megosztás

Kezd el írni, majd nyomd meg az Enter billentyűt

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Tudd meg első kézből legjobb akcióinkat, vedd igénybe kizárólagos kedvezményeinket!