INFINITY maszk

INFINITY maszk

Egy kiegészítő, amiről tavaly még nem is gondoltuk, hogy idén nyáron mindenki hordani fogja. A maszkviselés nemcsak felelősségteljes viselkedés, hanem kötelező is sok helyen. Az egyszer használatos eldobható maszkok, amellett, hogy jelentősen terhelik a környezetet, a pénztárcánkat sem kímélik. Mi a többször használható, mosható maszkokra esküszünk, ezért ezt kínáljuk neked is!

Infinity a mindennapokra

A maszkok életünk részévé váltak, ahogyan a papírzsebkendő, úgy a kézfertőtlenítő és a textilmaszk is ott lapul ma minden tudatos nő táskájában. Szeretnénk, ha a minőség és a kifogástalan megjelenés ezekben az időkben sem szorulna háttérbe, ezért létrehoztuk az INFINITY maszkokat.
Az INFINITY ruha remek anyaga és ügyes kezű varrónőink garantálják, hogy minden darabunk, legyen szó menyasszonyi ruháról vagy épp arcmaszkról kimagasló minőségű legyen. Kétrétegű maszkokat készítünk, ezzel fokozva hatékonyságát. A textil, ahogyan azt az INFINITY ruha esetében már megszokhattad, kissé elasztikus, így kényelmesebb viselet. Ez az alkalmi ruháknál kiemeli az alakod, az arcmaszknál pedig garantálja, hogy pontosan illeszkedjen a védőeszköz.
A maszkok mellett kesztyűket is kínálunk, ezek eddig az alkalmi és menyasszonyi ruhák elegáns kiegészítőiként voltak népszerűek, most bevásárlásnál vagy tömegközlekedés során is jól jöhetnek. A kesztyűviselés segít, hogy kevesebb kézfertőtlenítéssel megúszhatóak legyenek a mindennapok. A bőröd hálás lesz érte!

Közös felelősség

Ázsiában már rég megszokott látvány az arcmaszk. Japánban teljesen természetes, hogy az, aki kicsit náthás vagy egyéb enyhe fertőzéssel küzd, a többiek védelme érdekében maszkot visel. A koronavírus ezt a szokást Európában is meghonosítja, valószínű, hogy nem egy-két hétig vagy hónapig lesz szükségünk arcmaszkokra.
Aki eldobható sebészmaszkot visel, annak tudnia kell, hogy ezek csak egyszer használható darabok, csupán néhány órán át hordhatóak. Ha átnedvesedik vagy levesszük, akkor el kell dobni. Ha személyenként csak heti hárommal számolunk, az már hatalmas mennyiségű szemetet és jelentős költséget jelent. Ezért itt is a mosható, textilből készült a nyerő, ha környezettudatosan és ésszerűen választunk. Az INFINITY maszk akár 90 fokon mosható, szárítógépbe tehető és vasalható vagyis akár egy darab is elég egy személynek, hosszú időre.

Egy nő a járványban is nő

Maszkjaink közül elsősorban a bézst ajánljuk, mert ez a legkevésbé feltűnő és minden alkalomra, minden outfithez remekül megy. Ha csak egy maszkot vásárolsz vagy tartasz egy tartalék darabot a kocsiban, akkor ez a szín a legjobb választás.
Persze mi az INFINITY ruha készítői és a női lélek ismerői jól tudjuk, hogy a praktikum csak egy a sok szempont közül, ha a megjelenésről van szó. Akik szeretik, ha a cipőtől a hajgumiig minden stimmel, azoknak nem lesz elég egy semleges színű arcmaszk! Éppen ezért gyönyörű árnyalatokban kínálunk maszkokat. Válaszd ki az INFINITY ruha színei közül azt, amelyik a legjobban tetszik és mi elkészítjük Neked ezt a kiegészítőt a választott anyagból. Bármelyik árnyalatot választhatod az arany és az ezüst kivételével, ezek az anyagok sajnos nem moshatóak magas hőfokon, ezért nem alkalmasak arra, hogy arcmaszkként viseld őket, bármilyen mutatósak.

Mindenkinek kell

Kötelező boltban és egyre több közlekedési eszközön is a maszk, akár órákon át el kell viselni az arcon. Ezért a küllem mellett a kényelem is fontos szempont, ráadásul biztonságosan csak olyan maszk viselhető, amelyik nem csúszkál, nem készteti a viselőjét arra, hogy megérintse az arcát, igazgassa a maszkot. Ez csak úgy lehetséges, ha a maszk mérete megfelelő. Gondolj bele, hogyan is lehetne jó ugyanaz a darab egy kislánynak és egy erős alkatú férfinak? Mi szeretnénk mindenkit biztonságban tudni! Az INFINITY maszk 2 méretben felnőtt S-M és L-XL, készül. A méret mellett a stabilitást egy az orrnyeregnél bevarrt drót biztosítja. Így felvétel után, tiszta, frissen mosott kézzel, be lehet igazítani a maszkot, hogy pontosan illeszkedjen.
Vigyázz magadra és viselj textilmaszkot!

Megosztás

Kezd el írni, majd nyomd meg az Enter billentyűt

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Tudd meg első kézből legjobb akcióinkat, vedd igénybe kizárólagos kedvezményeinket!