Kislányoknak a nagy napokra

Kislányoknak a nagy napokra

El sem tudok képzelni cukibbat egy rózsaszín INFINITY ruhában lépkedő, virágszirmot szóró, kisiskolás koszorúslánynál. Ez az egyik oka, hogy ezek a csodás ruhák az apróságok számára is elérhetőek. A másik, nagyon is gyakorlatias ok az, hogy a gyermekek esetében az elegáns ruháknak is kényelmesnek kell lenniük, legyen szó bálról, buliról vagy családi rendezvényről.

Anya – lánya egyenruha

Nincs az a lányos anyuka, aki nem gondolt volna még arra, hogy milyen remek lenne összeöltözni csemetéjével. És valóban elegáns és bájos párost alkot anya és lánya egy (majdnem) egyforma ruciban. Az INFINITY ruháknál ezt egyszerűen meg tudjuk oldani, hiszen az apróságok ruháit ugyanolyan módon lehet megkötni, mint a felnőtt darabokat, a színek pedig lehetnek egyformák vagy egymáshoz illőek. Nem kell más, csak egy egyforma kiegészítő és máris nyerő páros lesz anya és lánya.

Egy kis tüll

Az INFINITY ruhák gyermek verzióját úgy alkottuk meg, hogy tüll szoknyával is remekül mutat. Kérhetitek a klasszikus kialakítást, ami éppen olyan, mint a nagylányoknak készült darabok, de ha hercegnősebb megjelenésre vágyik a csemete, akkor ez remek megoldást jelenthet. Kicsit balerinás, kicsit királylányos, nagyon szépen pörög és mályva vagy ekrü színben is elérhető, de bármilyen színben megvalósítható. A gyerekeknél létezik a standard méret, ami a ruha adottságaiból adódóan dupla méretet is lefed, azaz 110/116 – 134/140. Alapvetően rövid ruhát javaslunk, de persze egyedi igényeket is teljesítünk.

Használd ki!

Ha egy ruhát csak egyszer viselünk az drága mulatság és nem is igazán környezettudatos viselkedés. Az INFINTY gyermekruhák alap esetbeb három méretben elérhetőek. Tapasztalataink szerint a nagy nyúlások időszakában is ki tudják szolgálni kis hercegnőiket két nyáron át. Vagyis a báli szezon, esküvők, sőt akár színházlátogatások és jelmezebálok is beleférhetnek egy INFINITY ruha életébe. Így már sokkal inkább megéri ezeket a kényelmes, jól kihasználható darabokat választani, mint egy egyszer használatos csipke csodát.

Nem csak koszorúslányoknak

Szirmokat szóró kislányok képével indítottunk, de az INFINITY ruhák nem kizárólag esküvőkre készülnek. Sokan választják ezeket a kényelmes és csinos darabokat, ha olyan eseményen, bálon vagy megnyitón, esetleg színházi premiere vesznek részt gyermekükkel, ahol az elegancia elvárás. Akadt olyan vásárlónk is, aki ugyan esküvőre vette lányának a tüllös ruhát, de a következő év farsangján egy pár szárnyacskával tündérruha lett az INFINITY ekrü gyermek ruciból. Szerintünk királylányoknak is tökéletes viselet egy csillogó diadémmal, ha valaki a farsangon is ebben szeretne tündökölni.

De mondhatunk mi bármit, a legjobb bizonyíték a viselő mosolya. Mutasd meg egy kislánynak és biztosan beleszeret!
Gyertek el próbálni vagy szívesen küldünk anyagmintát.

Megosztás

Kezd el írni, majd nyomd meg az Enter billentyűt

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Tudd meg első kézből legjobb akcióinkat, vedd igénybe kizárólagos kedvezményeinket!