Neked melyik áll a legjobban?

Neked melyik áll a legjobban?

Mindenkinek jól áll!

Mindenkinek jól áll!

 

Egy alkalmi ruhát a színe, a hossza és a dekoltázsa határoz meg. A színt az alkalom és a színtípusod alapján könnyen ki tudod választani, a hosszt is megszabja a dress code, a viselő kora és persze a láb formája. De milyen kivágás a legelőnyösebb? Ebben segítünk!

Oszlop alkat

Ha nincs nagy különbség a derék, a csípő és a mellbőség között, akkor oszlop alkatról beszélünk. Az INFINITY ruhái remek választást jelentenek számukra, hiszen lágy esésű anyagokból készültek, a derék hangsúlyossá tehető, ami roppant előnyös az ilyen nőknek.

A dekoltázs kiválasztásánál azonban a mell mérete is fontos kérdés. Ha az oszlop alkathoz nagy mellek társulnak, akkor az ejtett vállú megoldások mindegyike jó választás. A kisebb kebleknél azonban a mély, V dekoltázs is szóba jöhet, mert hangsúlyossá teszi a melleket és nyújtja az alkatot.

A V-kivágás nyújtja az alakot, és az öv csodás derekat csinál

 

Az ejtett vállú felsőrészek esetében viseljünk pánt nélküli melltartót vagy akinek kicsi melle van, egy bimbótapasszal kiválthatja ezt is, a lényeg, hogy a fehérnemű ne bukkanjon elő a csodás ruha alól!

Háromszög alkat

A széles váll, keskeny csípő általában sportos megjelenést kölcsönöz. Ruháink nőiessé teszik az ilyen alkatú hölgyek megjelenését is. A deréknál nagy méretű masnit érdemes kötni, mert így a csípőt hangsúlyosabbá tehetjük, dúsabbnak láttatjuk azzal, hogy több anyagot halmozunk ide. Az övet a felsőrészt adó kétrétegű sálból képezzük, így színe tökéletesen megegyezik a ruhával.

A sportos alkat megengedi a nyakban megkötős darabok viselését, érdemes kipróbálni így is az INFINITY ruháit. A vállat kisebbnek mutatja, a csípő hangsúlyosabbá válik, vagyis nőiesebbé varázsol az így viselt alkalmi ruha.

Hangsúlyos, kerek vállak és dúsabb csípő a redőknek köszönhetően

 

A nyakban megkötős ruhákhoz vagy speciálisan erre kitalált fehérneműt kell viselni, vagy felragasztós darabot. Sokan idegenkednek ezektől a pánt nélküli megoldásoktól, de az igazán jó minőségű testresimuló melltartók pántok nélkül is sokáig a helyükön maradnak és akár C kosár méretig is biztonsággal viselhetők.

Homokóra

A legszerencsésebbek a homokóra alkatúak, hiszen nekik szinte minden remekül áll. Ám itt sem mindegy, hogy mekkora melleket kell öltöztetni. A nagy mellek a vékony pántokkal nincsenek barátságban, ahogy a túl mély dekoltázs sem vonzó ebben az esetben. De talán ez a testalkat ad legnagyobb teret a kísérletezésre, hiszen a V kivágás és a keresztpánt is remekül áll a vékony derekú hölgyeknek.

Kísérletezz bátran! @andorkevesphotography @brilldorjewel @realkorinnakocsis

 

A fehérneműt nekik is mindig a ruhához kell kiválasztaniuk, a szellős, légies ruhákhoz érdemes minőségi fehérneműt választani, ami láthatatlanul formál, de nem kandikál ki.

Körte alkat

Ahol a csípő hangsúlyos, de a vállak, mellek kevésbé, ott ezeknek az erősítése a feladat. Ez az alkat viselheti bátran a vállpánt nélküli megoldásokat is, de a nyakban megkötős is jó választás lehet. A lényeg, hogy a csípőről a vállakra tereljük a figyelmet.

A vállpánt nélküli ruhák nagyon hangsúlyossá és szexivé teszik a kisebb kebleket is

 

A vállakat és a nyakat teljesen szabadon hagyó megkötési mód nagyon népszerű és szexi, ilyenkor is figyelni kell azonban arra, hogy milyen fehérneműt választunk. A körte alkat esetében, főként, ha fiatal hölgyekről van szó, elegendő lehet a bimbótapasz is, hiszen a jól megkötött ruha maga is tartja a mellet. Aki nem érzi magát komfortosan melltartó nélkül, választhat felragasztós darabot, ez fixen tartja a kebleket a váll nélküli ruhákban is.

Esti programokra egy stólával is megbolondíthatjuk a ruhát. Az INFINITY minden darabjához kérhető  60×150 centiméteres darab, ami remekül használható vállkendőnek, akár lazán a karokra engedve, vagy éppen a választott fazonhoz illeszkedő megkötéssel.

Alma alkat

Sokan küzdenek azzal a problémával, hogy hasra híznak, nekik is jó megoldást jelent az INFINITY. Itt ugyanis derekat kell csinálni, és nem árt, ha nyújtani tudjuk a felsőtestet. A a test legvékonyabb pontjára, a mell alá helyezett széles öv és a V kivágás kombinációja mindkét követelménynek megfelel. Az alma alkatúak között sokan dicsekedhetnek formás lábakkal, ezeket is meg lehet mutatni, akár egy rövidebb szoknyával vagy az alsó rész felsliccelésével.

Az INFINITY ruhák kiemelik, vagy ha kell, megcsinálják a derekat.

 

Az a legjobb az INFINITYben, hogy minden alkat megtalálhatja azt a formát, ami neki a legjobban áll. Mutasd, Te hogyan viseled!

Megosztás

Kezd el írni, majd nyomd meg az Enter billentyűt

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Tudd meg első kézből legjobb akcióinkat, vedd igénybe kizárólagos kedvezményeinket!