Színtípusok és évszakok

Színtípusok és évszakok

Mit viseljünk az év végi partikon?

Bőrünk, szemünk és (eredeti) hajszínünk árnyalata meghatározza, hogy melyik színtípusba tartozunk. Gondolom, olvasóink többsége most rávágja, persze én tél/nyár/tavasz/ősz típus vagyok. Ez segít kiválasztani azokat a színeket, amelyek kiemelik természetes szépségünket. De tudjuk azt is, hogy választásainkat személyiségünk, az időjárás és az alkalom is befolyásolja.

Hideg vagy meleg

A tél és a nyár típusok a hideg színekkel, a tavasz és ősz típusok a meleg árnyalatokkal vannak barátságban. Ez igaz a hétköznapokra és az alkalmi ruhákra egyaránt. Amikor az ünnepi készülődésben a parti szettet állítjuk össze, akkor ezt a szempontot mindenképpen érdemes szem előtt tartani. Az INFINITY ruhák palettáját igyekeztünk úgy összeállítani, hogy mindenki, legyen szőke, barna vagy fekete, találjon számára megfelelő árnyalatot.

Céges partin elegánsan

Amikor az irodában pár szendvics és egy főnöki köszöntő a program, akkor nem kell kiöltözni, de egyre több vállalkozás véli úgy, hogy az év vége a legalkalmasabb arra, hogy ügyfeleit és munkatársait egy elegáns vacsorán lássa vendégül. Ilyenkor pedig nem elég a farmer vagy a szövet nadrágkosztüm! Elő lehet venni az uncsi „kisfeketét” vagy meglepni mindenkit, magunkat is, egy különleges, variálható és jól kihasználható INFINITY ruhával. A rövid darabjaink tökéletes koktélruhák és ugyanolyan sokféle viselési módot megengednek, mint a hosszú változat. Első körben elég a színt kiválasztanod, a megkötési módok közül a legjobbat már saját magadon is ki tudod kísérletezni.

Karácsonyra és szilveszterre

A karácsonyi bulikra sokan szívesen választanak a klasszikus ünnepi színekből. Az INFINITY ruhák kaphatók piros, de akár korall és bordó színben is, ha ezt a vonalat szeretnéd követni. Ha kicsit bevállalósabb vagy, akkor nézd meg a padlizsán színűt is, mert divatos, feltűnő és nagyon elegáns rövid és hosszú változatban is.

Aki pedig nem fél csillogni, az lecsaphat az ezüst vagy az arany INFINITY ruhákra. A hideg színek, így az ezüst, a nyár és a tél típusoknak áll igazán jól. A tavasz és ősz színtípusba tartozó hölgyeknek inkább az arany színűt ajánljuk, ez emeli ki jobban természetes szépségüket.

Kiegészítőkkel lesz az igazi

Az INFINITY ruha utánozhatatlan eleganciájának egyik titka az egyszínű, csodás anyag, amiből készül. És ez teszi alkalmassá arra is, hogy viselője válogathasson a kiegészítők között. Mivel az alkalmi ruha mindig a cipővel, clutch-csal és ékszerekkel teljes, ezért az INFINITY ruha színének kiválasztása után érdemes a stílust a kiegészítők segítségével meghatározni.

Csak tippek:

Piros INFINITY ruha, ősz típusú hölgyből dívát varázsol.

Ezüst színű INFINTIY ruha, nyár típusú hölgyeknek.

Egy fekete INFINITY ruha a tél típusba tartozó hölgyek legjobb barátja,

Az INFINITY ruhák pasztelljei minden tavasz hölgy frissességét kiemelik.

Megosztás

Kezd el írni, majd nyomd meg az Enter billentyűt

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Tudd meg első kézből legjobb akcióinkat, vedd igénybe kizárólagos kedvezményeinket!