Téli esküvő, kivételes pároknak!

Téli esküvő, kivételes pároknak!

Tengerpart vagy kastély, az esküvő Tőletek tökéletes

Merj különleges lenni! Egy egyedi ruha és egy különleges időpont már emlékezetessé teszi minden résztvevő számára a menyegzőt, ráadásul számos praktikus érv is szól az INFINITY ruhák és a szezonon kívüli esküvő megszervezése mellett. Mi elmondjuk, Te pedig döntesz!

Esküvő télen

A nyár csodás, imádjuk, de valljuk be, nagyokat táncolni sokkal jobb 25 fokban, mint kánikulában. A mi hét méter csodás anyagból készülő ruháink minden időben lezser, kényelmes viseletet biztosítanak, de gondoljunk a násznépre is.  A férfiakról nem is szólva! Egy csinos vőlegény öltönyben, ingben és nyakkendőben az augusztusi hőségben csak arra gondol, mikor veheti már le a zakót.

Szóval mi biztatunk arra, hogy tervezd télre a Nagy Napot. Az INFINITY menyasszonyi ruháihoz kérhetsz stólát is, de a kis műszőrme bundák is remekül állnak ezekhez a különlegesen szép esésű darabokhoz.

Amiről nem beszélünk

A téli esküvő olcsóbb és nagyobb a valószínűsége, hogy éppen lesz szabad időpontja a kedvenc helyszínednek, szertartásvezetődnek és zenekarodnak. Ráadásul a barátok, rokonok sem nyaralnak, utaznak, mindenkinek könnyebb megszerveznie, hogy ott lehessen. Akkor miért is ne lenne télen az esküvő?

Variálható, egyénre szabott menyasszonyi ruháink minden évszakban megállják a helyüket, egy gyönyörű menyasszony pedig a hóban is tündököl!

Tengerparti esküvő

Ha mégsem szeretnéd az esküvői szandálodat cipőre cserélni, akkor érdemes eltűnődni azon, hogy összekössétek a nászutat az esküvővel. Ma már számos szolgáltató kínál egzotikus, tengerparti esküvőt, ahol Ti vagytok és a romantika. Ide nem kell mást vinned, csak a csodás INFINITY menyasszonyi ruhádat és egy szandált. De ha jobban belegondolunk, az sem baj, ha mezítláb mondod ki a boldogító igent. Csak szólj, és egyénre szabott ruhád olyan hosszú lesz, hogy könnyen lépkedhess benne a langyos fövenyen. Szóval a téli esküvő is lehet meleg időben 🙂

Merj egyéni lenni!

Tudjuk, a szokás azt diktálja, hogy nyáron üljétek a menyegzőt, és ruhád legyen habos-babos. Mi meg azt mondjuk, hogy a lényeg, hogy Te remekül érezd magad. A menyasszonyi ruháink a nyári és a téli esküvőkön is megállják a helyüket, ha úgy döntesz, viselheted idehaza egy polgári szertartáson, majd a tengerparti esküvődön is. Egyik hatalmas előnye az INFINITY menyasszonyi ruháknak, hogy remekül lehet őket szállítani. Nem kell aggódnod fodrok és gyöngyök miatt. Sőt ha épp ahhoz van kedved, akár a vízbe is belegyalogolhatsz, hogy elkészüljön minden idők legromantikusabb felvétele Rólatok. Mert egy egzotikus esküvőn ez is megtörténhet, főleg a megfelelő menyasszonyi ruhával.

Téli esküvő, több helyszínen

Ha szeretnél egy kis csavart vinni a megjelenésedbe a Nagy Napon, akkor a variálható ruhánk tökéletes megoldás. Ugyanis az INFINITY egyénre szabott pompás darabjai sokféle módon viselhetőek. Ha akarod, eltakarja a vállad, így a templomban is hordhatod. Ha pedig szexi menyasszony lennél a téli esküvődön, azt is megteheted egy izgalmas megkötési módot alkalmazva. Stólával vagy anélkül, a szép esésű anyag és az alakodhoz alkalmazkodó vonal garantálja, hogy csodásan nézz ki akár egymástól teljesen eltérő hangulatú helyszíneken.

Miért is jó a téli esküvő?

Összefoglalva tehát, kevesebb pénzből, több lehetőség közül választva rendezheted meg a menyegzőt a hűvösebb hónapokban. Ha nincs kánikula, mindenki jobban érzi magát, Te pedig az INFINITY menyasszonyi ruhádat remekül tudod variálni, így mindenhol csodaszép leszel. Ha pedig tengerparti esküvőt szeretnél, akkor elutazhatsz a télből a nyárba és ott is remekül ki tudod majd használni ezt a mesés, rád szabott menyasszonyi ruhát.

Már csak néhány kattintás választ el a személyre szabott menyasszonyi ruhádtól. Döntsd el, hogy tüllel szeretnéd-e, vagy anélkül, és két adat megadásával azonnal meg is rendelheted itt:

Megosztás

Kezd el írni, majd nyomd meg az Enter billentyűt

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Tudd meg első kézből legjobb akcióinkat, vedd igénybe kizárólagos kedvezményeinket!