Tűzről pattant menyecske(ruha)

Tűzről pattant menyecske(ruha)

Az INFINITY ruha kényelmes, szellős viselet, ezért is tökéletes menyecskeruha. Hogy milyen legyen a színe? Nos ez csak a menyasszonyon múlik! Klasszikus ferrari pirosban, de akár bordó színben is elérhető, de számos menyasszony választott már ezektől eltérő egyéb INFINITY színt.

Miért éppen piros?

A válasz némileg pikáns! A menyasszonyi ruha fehér színe az ártatlanságot szimbolizálja, a piros pedig ennek végét vagyis a szüzesség elveszítését, az asszonnyá válást. Az esküvőn, éjfélkor felvett piros vagy bordó ruhához, hagyományosan, alsószoknyá(ka)t és kötényt viseltek, hajukat pedig, asszonyosan, kontyba fogták az ifjú feleségek. Ezek a jelképek mind ugyanazt üzenték, ez a lány elkelt, asszony lett belőle. Különös jelentősége volt ennek régen, amikor a nők öltözködése megváltozott a házasságkötés után. A kendőt másként viselték és egyes tájakon más színeket hordtak az asszonyok, az átöltözés tehát nem arra az egy estére, hanem egy életre szólt!

Ahogyan a mindennapi megjelenés változott, úgy a menyasszonyi ruha és a menyecske ruha is átalakult, a divat és a folyamatosan megújuló esküvői szokások miatt. Egy valami azonban állandó elvárás a menyecske ruhákkal szemben, és ez az INFINITY ruha erőssége, hogy lehessen bennük táncolni. Az ugyanis száz éve és ma is szokás, hogy a násznép férfi tagjai megforgatják az arát az éjfél után kezdődő táncban.

Menyecske INFINITY

Fő a kényelem

Az INFINITY ruhák, legyenek hosszúak vagy térdig (vagy a fölé vagy alá) érőek, éppen azt a csodát tudják, hogy bár roppant nőies és elegáns megjelenést biztosítanak, mégsem akadályozzák viselőjüket a mozgásban. Nincs abroncs, fűző vagy épp szűk szoknyarész, ami esetlenné tenné a táncba induló hölgyeket. Ezért nagyon népszerűek a menyasszonyok körében menyecskeruhaként is.

Az INFINITY ruha minőségi anyaga komfortos viselet a meleg napokon is, a lezser szoknyában remekül lehet ropni, legyen szó tangóról vagy rokizásról. A megkötési módok közül pedig érdemes olyat választani, ami illik a viselő testalkatához (erről szóló cikkünket ITT találhatod) és elég erősen rögzíti a ruhát az intenzív mozgás közben is.

Ez a Te színed!

A piros elsősorban az ősz típusú hölgyeknek áll jól, talán ez az egyik oka, hogy ma már egyre többen választanak eltérő árnyalatú menyecske ruhát. Nem meglepő a kék vagy épp sárga menyecske ruha sem, a menyasszony maga döntheti el, miben táncolja végig saját lakodalmát. Az INFINITY ruha gyönyörű színekben kapható, a hagyományok hívei koralltól, piroson át a bordóig és a padlizsánig több árnyalat közül választhatnak színtípusuknak és az esküvő stílusának megfelelően.

Ha INFINITY ruha a menyecske ruha, akkor mindenképp érdemes egy olyan árnyalatot választani, amit szívesen visel bármikor az ifjú feleség, hiszen ezek a darabok hosszú ideig viselhetőek koktélruhaként, különleges alkalmakra. A jól variálható INFINITY ruha ezért is remek választás, ha esküvőről van szó, legyen szó menyasszonyi vagy menyecske ruháról.

Megosztás

Kezd el írni, majd nyomd meg az Enter billentyűt

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Tudd meg első kézből legjobb akcióinkat, vedd igénybe kizárólagos kedvezményeinket!