Használati útmutató

Fedett váll egy kis csavarral

Fektesd a pántokat a válladra, úgy, hogy teljes szélességével takarja azokat. A mell felett csavarj mindkét pánton egyet befelé, és terítsd szét a csavarás felett az anyagot a válladon. A hátad közepén csavard egymásba egyszer a 2 pántot, majd a derekad körül vezesd őket előre, ahol keresztezd őket, végül hátul kösd meg.

Fedett váll egy kis csavarral

Fedett váll Fektesd a pántokat a válladra, úgy, hogy teljes szélességével takarja azokat. A hátad közepén csavard egymásba egyszer a 2 pántot, majd a derekad körül vezesd őket előre, ahol keresztezd őket, végül hátul kösd meg.

Elöl kereszt, csavart hátú

A pántokat fektesd át az ellentétes vállakon. A nyaktól kiindulva csavard őket össze a hát közepéig. Válaszd őket szét, majd a derék körül vezesd előre, ahol keresztezd őket, majd hátul kösd meg.

 

Félvállas görög csavar

Fektesd mind a 2 pántot a jobb válladra, majd mindegyiket a mell tetejétől kiindulva kezd el megsodorni. Vezesd hátra az összesodort pántokat a válladon és a váll tetejétől kiindulva csavard őket egymásba a derekadig kereszt irányba. Az így a derekad bal oldalára került pántot válaszd szét, majd vezesd előre a derekadnál mindkét oldalon. Elől akaszd őket egymásba középen és az azonos oldalon vezesd őket vissza, majd hátul kösd meg.

Kezd el írni, majd nyomd meg az Enter billentyűt

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Tudd meg első kézből legjobb akcióinkat, vedd igénybe kizárólagos kedvezményeinket!